fredag 24 augusti 2012

Första veckan

Det kändes normal, precis som vanligt att börja skolan igen. Det var som att vi inte haft sommarlov, förutom att många har förändrats mycket över sommaren. Det är lite jobbigt för man måste gå upp så tidigt på morgonen.

Rasterna har varit toppen för det är så roligt att träffa alla kompisar igen, (men vi har inte saknat jobbet så mycket). Vi har fått nytt grus på fotbollsplanen, så nu kan vi spela ändå bättre. Gubbarna som ska fixa skolgården har äntligen kommit och börjat gräva, så snart får vi lite nytt att göra på rasterna.

På lektionerna har vi jobbat på, vi har fått en ny mattebok. Vi tycker att det är tråkigt att inte ha Jennie så mycket, men det kan vara bra med lite omväxling. Vi tycker att det är roligt att vi får ha Lina som fröken på elevens val. Vi har också fått en ny engelskalärare, Ulrika. Det är också bra tycker vi, för hon är duktig på engelska. Vi har även sommarminnen som vi ska få visa upp och berätta om, så de andra kompisarna får veta vad vi hittat på i sommar. Men alla har inte fått visa än!


Hej hopp lingonknopp
från 5D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar